Poradit si můžeš nechat ale budeš v tom jezdit TY

Ať nám jezdí a nezlobí

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Určitě bych kombinoval barvu vozu kterou si necháš namíchat do spreje s nějakou jinou. ale nevím jestli máš klasickou červenou, která se k ní hodí nejvíc. Já sem volil k vínové barvě hliníkovou to si myslim že sedí k sobě úplně nejlépe. Udělej to třeba stejně, mě to vadit nebude.paja truhlik píše:Ahoj no takhle sem to chtel nejak udelat i ja jenom jednobarevne ale pokud nebude vadit tak bych to udelal stejne vypadato vazne moc hezky spojit ty dve barvy to mne nenapadlo aj jen vahal jakou znich
Ahoj no ja mam klasickou cervenou zvenku a ja si zatim opravuju ceou elektriku taham znova a opravuju mechanicke zavady na vozitku kastli budu resit az v leteFranta P. píše:Určitě bych kombinoval barvu vozu kterou si necháš namíchat do spreje s nějakou jinou. ale nevím jestli máš klasickou červenou, která se k ní hodí nejvíc. Já sem volil k vínové barvě hliníkovou to si myslim že sedí k sobě úplně nejlépe. Udělej to třeba stejně, mě to vadit nebude.paja truhlik píše:Ahoj no takhle sem to chtel nejak udelat i ja jenom jednobarevne ale pokud nebude vadit tak bych to udelal stejne vypadato vazne moc hezky spojit ty dve barvy to mne nenapadlo aj jen vahal jakou znich
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |