na ně jsem koukal a stále sháním a doufám že objevím s nápisem Aveo
jinak bych je bral všemi deseti
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Pánové, možná mám řešení tohoto problému s pedály našel jsem firmu, která gravíruje a frézuje různé věcičky.. mrkněte sem: http://www.gravirovani-laserem.com/ .. což takhle koupit nějaké pěkné pedály a nechat si tam nápis vyfrézovat a vybarvit podle svých představ? ..psal jsem tam mail jestli by byli schopni to zařídit..ale podle fotek by to mohli určitě zmáknout.. za zkoušku to stojí. Pedály s nápisem aveo asi těžko seženeme jiným způsobem
pejee vnukl jsi mě myšlenku a volal jsem Martinovi Klinskému který také laseruje a zítra mě řekne cenu ale po telefonu říkal že by to byl schopen udělat pro nás za cca 100-150 kč jeden pedál,takže co vy na to
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
supér ještě teda nemám pedály ale myslím, že nápad je to dobrý a když už, tak budeme mít něco originálního ..koukal jsem a originál pedály na nové aveo stojí kolem 2000 to radši vyřešit takhle
jj je to jen nápad ale dobrý a bude mít něco aspoň origo
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
sakra byl jsem odhal kde si mě fotil
Vypadá to moc hezky
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
no v poho už se stalo
a tak víš jak aspoň to třeba naláká na Olšovec
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark