Neboj,na tom se nazabiješ,já si od táty půjčuju hondu afriku twin 750 a je to v poho,jen váží 230kg,takže nic moc,ale lítá pěkně...Ale tady je to o autech,ikdyž motorky miluju...Granko píše:hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci
. myslite, ze sa na tom zabijem ?
Nexiaci, co chystate na tuto sezonu za upravy?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tahle dobrovolný dárce orgánů mám rád - svoji smrtí poslouží dalším 5 lidem na transplantacích. Takže v podstatě by měli dostával plakety... 

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Idem do TN kupovat domace kino PHILIPS na inzerat za super cenu! Pojdem az poobede,doobedu chcem umyt a navoskovat auto a poumyvat aj zimne kolesa. Taktiez nastriekat brzdove bubny aj strmene,nastriekat tahokov na maske aj vyfuk a vyprat sportovy filter. Dufam,ze to vsetko stihnem ale je uz dlho vonku vidno takze v pohode. Takze zavolam. Moj mobil je 0907 972 689.kaso píše:Zajtra budem v Puchove ak chces zavolaj 0907296438.Dufam ze nezavolas do 11 00 hod.to este pekne spinkam.Volaj kedy chces.Radoslav Hološka píše:Kaso uz mas tie sportove zrkadla? Zajtra pojdem asi poobede do Trencina,mozem sa zastavit v PU ak by si bol doma.![]()
![]()
![]()
![]()
normalne jarne upratovanieRadoslav Hološka píše:Idem do TN kupovat domace kino PHILIPS na inzerat za super cenu! Pojdem az poobede,doobedu chcem umyt a navoskovat auto a poumyvat aj zimne kolesa. Taktiez nastriekat brzdove bubny aj strmene,nastriekat tahokov na maske aj vyfuk a vyprat sportovy filter. Dufam,ze to vsetko stihnem ale je uz dlho vonku vidno takze v pohode. Takze zavolam. Moj mobil je 0907 972 689.

Budem v garazi aspon si namontujem sport pedale.Radoslav Hološka píše:Idem do TN kupovat domace kino PHILIPS na inzerat za super cenu! Pojdem az poobede,doobedu chcem umyt a navoskovat auto a poumyvat aj zimne kolesa. Taktiez nastriekat brzdove bubny aj strmene,nastriekat tahokov na maske aj vyfuk a vyprat sportovy filter. Dufam,ze to vsetko stihnem ale je uz dlho vonku vidno takze v pohode. Takze zavolam. Moj mobil je 0907 972 689.kaso píše:Zajtra budem v Puchove ak chces zavolaj 0907296438.Dufam ze nezavolas do 11 00 hod.to este pekne spinkam.Volaj kedy chces.Radoslav Hološka píše:Kaso uz mas tie sportove zrkadla? Zajtra pojdem asi poobede do Trencina,mozem sa zastavit v PU ak by si bol doma.![]()
![]()
![]()
![]()

Aj ja som uvazoval o motorke a nakoniec som kupil skuter.Po meste je to paradaGranko píše:hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci

-
- Kontaktovat uživatele:
Skutr do města to je dobrý,ale mimo nic moc a navíc,bycha na zloděje...Pěkně se krade...Vlastní zkušenost...Ale zloděje sme načapali a měli po prdelikaso píše:Aj ja som uvazoval o motorke a nakoniec som kupil skuter.Po meste je to paradaGranko píše:hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci
![]()
![]()
a ta spotreba.
![]()
Kua keby sa to stalo mne asi vrazdim.S.v.o.b.i.k píše:Skutr do města to je dobrý,ale mimo nic moc a navíc,bycha na zloděje...Pěkně se krade...Vlastní zkušenost...Ale zloděje sme načapali a měli po prdelikaso píše:Aj ja som uvazoval o motorke a nakoniec som kupil skuter.Po meste je to paradaGranko píše:hmmm, chlapi, mna uz to tuningovanie nejako preslo (hlavne preto, ze teraz chodim autom len ked idem niekam vecer po robote) a odkedy som zistil, ze na 16V treba velmi jemno, lebo sa hned chce rozpadnut, tak do toho velmi nerypem. ale cim dalej, tym vaznejsie rozmyslam nad motorkou. minule mi kamos pozical kawasaki zzr 600 a bola to vazne parada (okrem toho, ze mi to bolo male a vyzeral som na tom ako na kolotoci
![]()
![]()
a ta spotreba.
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si dávej bacha a to byla připevnění opancéřovanym ocelovim řetězem o průměru 15mm a stejně ho nařízli,oni to dělaj pomocí dusíku,já už vim přesně jak...Sou to svi...ě!!!kaso píše:Kua keby sa to stalo mne asi vrazdim.S.v.o.b.i.k píše:Skutr do města to je dobrý,ale mimo nic moc a navíc,bycha na zloděje...Pěkně se krade...Vlastní zkušenost...Ale zloděje sme načapali a měli po prdelikaso píše: Aj ja som uvazoval o motorke a nakoniec som kupil skuter.Po meste je to parada![]()
![]()
a ta spotreba.
![]()
![]()
![]()
- Blue Lanos
...skor nestihol doupratovat asikaso píše:Rado neprisiel ani sa neozval.Asi nenastartoval.milosh píše:Tak udelejte naky fotky, kdyz budete mit minisraz![]()
![]()

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01