Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No, nevím...S.v.o.b.i.k píše:jelikož je to u 8V tak bych řek že to je dobrý u 16v by to bylo víc...
musíš počítat s tím, že to je pouhá 1.5 a taky to turbo je spíše taková imitace pořádného Turba... Potřebuji jen udělat tu řídící jednotku a mám vyhráno... Pak už s tím můžu dělat víc úprav.... Teďka sem si sehnal Turbo z daihatsu cuore, to ale nebudu dávat do Nexie, ale do... Škody Rapid... To je jiné kaféIvan píše:Děkujeme za informace, myslím, že v ČR jsi první, kdo dal do 8V Nexie turbo. Nicméně ten nárůst výkonu se mi zdá hodně nízký... přece jen 11 kW??
nezlob se, ale turbo z una je pro me ten nejvetsi shit... Jednak ma ridici jednotku, druhak je slozita instalace a hlavne jsou nespolehlivy... navic jeste nejsou skoro k sehnani a kdyz, tak za draho...ferino28 píše:Neuvazoval si o benzinovom turbe z Una? Tym by si asi nemusel riesit ten vyfuk a narast vykonu by bol urcite vacsi?
Turbo z Cuore??? Tam se nemontovali (nemontují) jen motory 1,0 a 1,2 bez turba?Brabi píše:musíš počítat s tím, že to je pouhá 1.5 a taky to turbo je spíše taková imitace pořádného Turba... Potřebuji jen udělat tu řídící jednotku a mám vyhráno... Pak už s tím můžu dělat víc úprav.... Teďka sem si sehnal Turbo z daihatsu cuore, to ale nebudu dávat do Nexie, ale do... Škody Rapid... To je jiné kaféIvan píše:Děkujeme za informace, myslím, že v ČR jsi první, kdo dal do 8V Nexie turbo. Nicméně ten nárůst výkonu se mi zdá hodně nízký... přece jen 11 kW??
Ja mam Daihatsu Charade 1,0 GTti, to je jednoliter trojvalec s turbom a intercolerom a je dost mozne, ze sa tento motor objavil i v Cuore.... a ak ano tak to muselo mat ine odpichy, na moje Charade sa nechyta ani Octavia RS...Ivoš píše:Turbo z Cuore??? Tam se nemontovali (nemontují) jen motory 1,0 a 1,2 bez turba?
Daihatsu cuore turbo je neskutecnej letec, jezdil sem s tim na autodromu a malo kery auto je tak nezvladatelne co se tyka motoru... ale asi ho prodam, mam kupce, kterej to vezme za 10 000... Jeste uvidim....lubinob píše:Ja mam Daihatsu Charade 1,0 GTti, to je jednoliter trojvalec s turbom a intercolerom a je dost mozne, ze sa tento motor objavil i v Cuore.... a ak ano tak to muselo mat ine odpichy, na moje Charade sa nechyta ani Octavia RS...Ivoš píše:Turbo z Cuore??? Tam se nemontovali (nemontují) jen motory 1,0 a 1,2 bez turba?![]()
![]()
No keby bolo so slovenskymi papiermi tak ho za tu cenu bez vahania hned beriem...Brabi píše:Daihatsu cuore turbo je neskutecnej letec, jezdil sem s tim na autodromu a malo kery auto je tak nezvladatelne co se tyka motoru... ale asi ho prodam, mam kupce, kterej to vezme za 10 000... Jeste uvidim....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |