Václave, já nevím....třeba Topol? Nebo Vazoun?....
Mě dnes nepotěšilo, že na Masters of Rock nebude avizovaná kapela ANGRA Místo ní přijedou Brainstorn (D)...sice taky dobrý, ale já se na Angru tak těšil....no ale hlavní kapela bude Def Leppard, tak je to taková náplast
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Tak dnes me nepotesilo,ze jsem prisel k autu a nejakej zmrd mi zase vorval zrcatko...uz ani nedrzi jak ma...jde s nim tocit zeprdeu dozadu temer bez odporu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Gosíku Ty máš smolu a plne chápem čo to je a len jedna vec ma na to to štve ješte viac že je človek bezmocný k takým hajzlom čo sami nemajú asi nič ale ničiť iným veci to vedia
No vymluva to Hynecku neni...dost me to nastvalo...nevim co s tim...nechci kupovat novy...to tohle radsi prilepim...ale drzi zatim...jen se nesmim ani dotknout...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Pavle to je k nas*ání. To jsem jednou přišel k mému Favoritu a měl jsem ho komplet ukopnuté a podotýkám, že neparkuji v Praze. Zmetkové jsou všude a mají jenom kliku, že je u toho nechytíš. Ale spíše je to štěstí že je nechytíš, protože by jsi mu na 100% ublížil a měl by jsi na krku policii za ublížení na zdraví. Ale ti zmetkové by si nic jiného nezasloužili.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoši, nevím, nevím, moc mě takové organizované akce neberou, nemohu za to, jsem již takový. Jsou s tím spojené i jiné záležitosti, tak raději tu čokoládu pošlu po Vazounovi, či Topolovi, ale musíš se rozdělit , tvá je jenom půlka. Ale neboj, pokusím se sehnat tu největší.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
po 24 dnoch som sa vratil z (nazvyme to dovolenka, auto zostalo doma) a zase mam na dverach nove skrabance, aj minule sa mi to stalo ked som bol prec, a ked som bol predtym predtym prec tak po navrate bola rozbita hmlovka.
Tak si říkám,jestli je ten život spravedlivej. Rozvádí se mi kamarádka a jedinou oporou jí zůstal její 23 letý syn. Před chvílí jsem si otevřel e-mail a dozvěděl jsem se,že její syn dnes ráno v 5 hodin zemřel. Ve čtvrtek jel do Prahy a u Benešova ho čelně sejmul kamion. Je mi do breku. Mějte se fajn a opatrujte se.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz