No ja asi manželke...HusarJan píše:Moc sa na to nepripravovali ,že sa to všetko odohráva unásuž to ani nesledujem a ked prehráme tak budem držat Cechom

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No ja asi manželke...HusarJan píše:Moc sa na to nepripravovali ,že sa to všetko odohráva unásuž to ani nesledujem a ked prehráme tak budem držat Cechom
V zákrocich rusáka jsem žadem faul neviděl. To že je o 30 kg těžší neznamená že fauloval když od něho bábovky lítali. Zákroky mněl číste jenom česi v tom viděli faul. Nic ve zlém ale faul to není a proto ho ani nepotrestali. Rozhodčí neměl potlehnout tlaku. Rozhodně gratulace, jako slovák fandím slovákům a hned potom čechum. Takže držím palce nech je to letos opět zlatoSerpico píše:...tak mě potěšila výhra nad sbornou v den jejich " pobědy " ale to co včera předvedli odpovídá jenom rusům, mám na mysli fauly toho hovada ( to není ani hokejista a už vůbec né člověk anebo jenom rus...), v současnosti to vlastně zaváděj i v NHL, tam se dříve sice prali ale bylo to víceméně na efekt pro diváky...
inu mějte se fajn a admini nechť mi prominou, to není můj styl, nadávat ale prostě neubránil jsem se...
Oči mám v pořadku, ale ty asi nerozumíš hokeji. Likvidační zákrok, surovost prvního stupně - skus si to ještě jednou prohlednout a pak napiš něco objektivného.V.Brousek píše:tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
Hele nezvelicuj to a neprekrucuj tady ten problem je doopravdy kdyby tobe ukradli auto za 200 litru a kazdou chvili si je videl nebo slysel jak delaji zlodejske najezdy nebo se ti gorily pohybujou po zahrade a vyhlizeji co cornout a vydesily mladou jak byla sama doma s malou atd. tak na to budes mit taky jiny pohled.V nekterych odlehlych mistech tady maji lidi strach polozit i neco na zahrade nebo jim to pokradli!Policajti jsou tady zdechli radeji buzerujou kus od hranic za folie a kraviny misto aby delali co maji a vypada to tak ze na ne pujde soukroma agentura nebo uz tady lidi toho maji dost!Iacobus píše:"my tady na valassku asi budem stavet strelnici misto byvale celnice na slovaky nebo tady maji jen zlodejske vyjezdy a posledni dobou jsem na ne cim dal vic vysazeny!!!"
Hanzy
Až vystrieľaš všetkých Pražákov, dieslákov a Slovákov, dojdi prosím aj na východné Slovensko, máme tam pre teba veľa práce ešte s jednou minoritou.
Ano máš pravdu, hokeji opravdu nerozumím. Je dobře, že tomu rozumí ostatní, hlavně že praskají kosti a teče krev. To je ten suprový hokej, že Tomask.tomask píše:Oči mám v pořadku, ale ty asi nerozumíš hokeji. Likvidační zákrok, surovost prvního stupně - skus si to ještě jednou prohlednout a pak napiš něco objektivného.V.Brousek píše:tomask, skoč jsi na oční, protože to byl likvidační zákrok. Surovost prvního stupně.
Hlavní je že vyhrali a že zítra vyprovodí domů Amíky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |