úplně nový asfalt, cesta rovná a nexia po ní nejede ale skáče....

fakt už nevím co tomu může být.....
furt uvažuju nad tím, co to může být,motorem to ale není,jelikož když vyřadím na neutrál, tak to hopká pořád...

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
menil si i to gumovy ulozeni tlumicu?Marra píše:Už jsem bezradný. Vyměnil jsem pneu, disky, tlumiče, vše jsem několikrát vyvážil...... to auto pořád skáče po cestě...![]()
úplně nový asfalt, cesta rovná a nexia po ní nejede ale skáče....![]()
furt uvažuju nad tím, co to může být,motorem to ale není,jelikož když vyřadím na neutrál, tak to hopká pořád...
sranda, to slovo KORD "pocujem" dnes uz druhykrat, predtym som o tom nepocul. osobna skusenost: nove pneumatiky, vyvazene, v skutocnosti volant takalo do strany a pri 90km/h vibracie jak keby sa auto malo rozpadnut. dovod: chyba pri vyrobe jednej pneumatikyVincent píše:a co takhle brzdy? Pokud máš šišatý bubny nebo kotouče,mohou počas jízdy rozvibrovat celé auto a to nejen během brzdění.
Špatná kola vyloučíš jen tak ,že nazuješ sadu od někoho jiného,dříve než začneš něco vyměňovat.
Pneu-osobní zkušenost,na vyvažovačce bez problémů,žádná házivost,na autě katastrofa-cukání volantem,vibrace. Výsledek pravděpodobně narušení vnitřního kordu pneu.(obrubníky atd.)
JAK SKAAACE ...???Marra píše:Už jsem bezradný. Vyměnil jsem pneu, disky, tlumiče, vše jsem několikrát vyvážil...... to auto pořád skáče po cestě...![]()
úplně nový asfalt, cesta rovná a nexia po ní nejede ale skáče....![]()
Pěkný večerMarra píše:motor to nedělá, ten jde krásně... je to asi v geometrii, nebo tak něco, ale gumy se sjíždějí normálně....
těď jsem přezul na zimu a jelo to krásně - úplně v pohodě fakt dobrý, ale teď se mi zdá že už to zase zase začíná....ale ne tak jak to bylo...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |