dálkové světla - problém
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak já Vám budu povídat....: 
Jednalo se o xenonovou výbojku, cena bez montáže kolem 4.000 Kč, ale člověk přišel o dálková světla. Však to znáte

Jednalo se o xenonovou výbojku, cena bez montáže kolem 4.000 Kč, ale člověk přišel o dálková světla. Však to znáte

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Tak sem si koupil Silverstary. No 400 v prdeli a že by nejakej rozdíl. svítí to jako každá žárovka mi připadá.
To snad neni možný. Prosim vás kdo je máte, máte taky na žárovce napsáno Osram Bilux, nebo Silverstar. Já na krabici Osram Bilux Silverstar a na žárovce Jen Osram Bilux. Ale čepičku mám stříbrnou. Já mám strach aby to nebyli obyč žárovky jen se správnou krabičkou. Protože fakt sem rozdíl nepoznal.
To snad neni možný. Prosim vás kdo je máte, máte taky na žárovce napsáno Osram Bilux, nebo Silverstar. Já na krabici Osram Bilux Silverstar a na žárovce Jen Osram Bilux. Ale čepičku mám stříbrnou. Já mám strach aby to nebyli obyč žárovky jen se správnou krabičkou. Protože fakt sem rozdíl nepoznal.
-
- Kontaktovat uživatele:
Porovnej barvu světla né ??? Do jednoho světla strč obyč a do druhého tu Osram - pokud to máš ze Supermarketu, tak je množné, že si takto někdo přilepšilFranta P. píše:Tak sem si koupil Silverstary. No 400 v prdeli a že by nejakej rozdíl. svítí to jako každá žárovka mi připadá.

No ja mám v espere Osram Silverstar +50% a musím povedať, že rozdiel bol badateľný- svetlo je výraznejšie a belšie ... ale čo je napísané na krabičke? pozriem, či ich ešte nájdem...Franta P. píše:Tak sem si koupil Silverstary. No 400 v prdeli a že by nejakej rozdíl. svítí to jako každá žárovka mi připadá.
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
A co som tu ja nedavno nadaval? Tak ti treba ked sa nepoucis na cudzich chybach. Dost, ze som sa ja osral s tymi OsramamiFranta P. píše:Tak sem si koupil Silverstary. No 400 v prdeli a že by nejakej rozdíl. svítí to jako každá žárovka mi připadá.

Podla mna to ana espere lepsie ukaze lebo ma cire svetlomety a to robi vela.