Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Já tam mam 16" s pneu 215/40,ale mam udělaný kulatý blatníky,takže by ti to nešlo,ale kdyby si tam dal 195/50 nebo 195/45,tak by to podle mě šlo a byly by tam minimální úpravy...Ale to je na tobě co tam dáš...15" sou taky dobrý,ale nikdy neudělaj takovej efekt jako 16"...Koukni se na mí fotky jak to vypadácongo píše:svobik a ake tam mas pneu? rozmer myslim. ozaj este taka otazka od veci kde sa nachadza na nexii termostat v systeme?
Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí...
Přesně, jak píšeš.S.v.o.b.i.k píše:Ivane,to přiznávam,ale pro mě to bohatě stačí,zatim....Když už bych chtěl závotit,tak si koupim pořádně nadupaný auto...A ne nexii...Mě to co z ní dostanu vyhovuje,ale každej má rád něco jinýho...
Máš nějaký fotky???huda m píše:Ivan píše:Jasně, že to sedí, Svobiku, to věřím, ale muselo se to nutně podepsat na zrychlení a maximálce. Jinak já s tím, že by mi Nexie plavala problém nemám. Kdo se mnou jel, potvrdí...
tak stim souhlasim mam 16"a rozjezd docela spatny
lemy mam vyklepane ale jeste to neni ono budu tam davat lemy z golfa1
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |