to musim pridat rucne, zas tak jednoduchy to neni. ALe vypln to prosim jeste 1x nemas vyplneny vsechny udaje o aute, dikPavelZ píše:Kazdopadne, ac sem se dnes kolem tech 9:40 zaregistroval i vlevo, tak v seznamu clenu stale nejsem?

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Nejsem tam, že bych to včera blbě vyplnil ?? No zkusím znovamilosh píše:Tak hosani, co jste se registrovali vcera, uz tam jste vsichni, dnes se neregnul nikdo, ale galerii tam moc neni, tak mi fotky klido poslete kdyz nevite jak je tam pridat a ja je tam hodim.
Kilometry sem nevyplnoval, protoze furt rostoumilosh píše:to musim pridat rucne, zas tak jednoduchy to neni. ALe vypln to prosim jeste 1x nemas vyplneny vsechny udaje o aute, dikPavelZ píše:Kazdopadne, ac sem se dnes kolem tech 9:40 zaregistroval i vlevo, tak v seznamu clenu stale nejsem?
no sakra, na to sem uplne zapomel, ale jelikoz ten web mel delat pan problem, tak on je prvni. ale klidne te dam jako 00Krtek píše:Miloshu... chceš tim webem nazančit že jakožto první člen nubiráků na starym webu už nejsem automaticky první tady ?????![]()
![]()
![]()
si nezvykáááj
Takže se musim registrovat znova i tady a zase poslat fotky ? Jinak plánuju pokračování článku o Soptíkovi po 2,5 letech a 62 tis km (myslim že toho prožil dost na další článek) tak ti ho pak pošlu, jo ?
už jsi porošel crashtestem ty veteránisto ?Mr.Problem píše:Přece mě kamošto nechcete sebrat moje první místo na těch stránkách já moc děkuji Miloshovi ! Je to moc moc prima a spravedlivý chlap !!!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |