Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Máš vyvážený nůž? Já mám čepel pěkně osekanou od betonových obrubníků a šutrů a zažívám stejné pocity.djpsx píše:Tak jsem si včera vzal kosu (motorovou) a jal jsem se sekat stráň před chalupou (cca 100 m2). Posekal jsem půlku a ruce se mi třásly ještě večer![]()
. Ale je to zábava.
ved si to zabrus a mas po problemeOněgin píše:Máš vyvážený nůž? Já mám čepel pěkně osekanou od betonových obrubníků a šutrů a zažívám stejné pocity.djpsx píše:Tak jsem si včera vzal kosu (motorovou) a jal jsem se sekat stráň před chalupou (cca 100 m2). Posekal jsem půlku a ruce se mi třásly ještě večer![]()
. Ale je to zábava.
Já mám strunu. Nůž jsem zatím nevyužil. Ložisko se v pohodě. Nejpravděpodobnější varianta se mi jeví vibrace od motoru:-)Oněgin píše:Máš vyvážený nůž? Já mám čepel pěkně osekanou od betonových obrubníků a šutrů a zažívám stejné pocity.djpsx píše:Tak jsem si včera vzal kosu (motorovou) a jal jsem se sekat stráň před chalupou (cca 100 m2). Posekal jsem půlku a ruce se mi třásly ještě večer![]()
. Ale je to zábava.
Tak to se mýlíš - hektar je 100 x 100 m = 10.000 m. Ale já už mám skoro půl hektaru, tzn. 50.000 m.Badger píše:Mě taky ne![]()
A co se týče sekání, tak jsem se letos už nasekal dosytaSekal jsem u babči ( á 200m2 ) pak u našich na zahradě ( 600m2 ) a nakonec u tchána ( á 400m2), takže jsem letos nasekal přes 1hektar
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |