Mám takú malú otázočku. Pri rannom štartovaní alebo keď je motor chladnejší sa mi neviem odkiaľ vezme voda vo výfuku.

Dík a caute.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
to je dovod preco mam (a mozno uz aj ty) diery zospodu na vyfuku. mne sa dokonca stava, ze zaparkujem auto (pridem na volnobeh), vypnem motor a ked sa pozrem za auto, tak je tam nasiroko akoby so sprejom rozstriekana voda hadam aj na polmetrovu vzdialenost a pritom motor siel mozno na 1200 otacok.SCORPION píše:Nazdar hoši.
Mám takú malú otázočku. Pri rannom štartovaní alebo keď je motor chladnejší sa mi neviem odkiaľ vezme voda vo výfuku.Z chladiacej neubúda.
Čím to môže byť spôsobené, robí to aj Vám? Ak áno poradte co stým.
![]()
Dík a caute.
tak mam ale slovosledAkri píše:Ale Mareman koupil Bosal vyfuk na Lanose a na nem uz chytra hlavicka prisla na to udelat zespodu dirku pro odtok, alespon tak mi to psal, napad ocenuju, je otazkou, jestli to bude mit ale nejaky vliv na zivotnost vyfuku![]()
Myslím Ivane, že bys rád na vodu jezdil, ale máš smůluIvan píše:Já mám taky kapky vody ve výfuku, znamená to, že jezdím na vodu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |